Архив за Октябрь, 2022

06 ОктПоділення по ГОСТУ кілець, які можна придбати у нашому інтернет-магазині

Використання і умовне поділення кілець

Гумові ущільнюючі кільця є литі ущільнювачі, що використовуються для герметизації статичних систем герметизації. Залежно від того, де і в якому обладнанні буде використовуватися кільце, вони відрізняються діаметром, поперечним перетином і матеріалом якого вони виготовлені. Наші постачальники виробляють високоякісні кільця з таких матеріалів, як: NBR, FKM, EPDM, СИЛІКОН. У цих розділах детально можна прочитати технічні характеристики кілець, виготовлених з цих матеріалів. Повний перелік матеріалів Ви можете побачити на нашому сайті https://dvizzhok.com.ua/ua/g50047691-rezinovye-koltsa-uplotnitelnye.

Призначення

Високоякісні ущільнювальні кільця ПТ використовуються різними типами пристроїв, вузлів і агрегатів:

гідравліка

пневматичний

палива

змащення та інші види пристроїв.

Українські компанії використовують три діаметри (у мм) — D1 (стержень), D2 (циліндр), D3 (поперечний перетин помножений на 10).

У зарубіжних аналогів враховуються тільки два параметри (значення, наведені в мм): D1 (внутрішній діаметр кільця), D3 (діаметр поперечного перетину).

Наш інтернет-магазин пропонує найпопулярніші різновиди ущільнюючих манжетів для гідравлічних пристроїв, а також гумові кільця. Продукти можуть працювати при температурі від -50ºС до +100ºС, в різних емульсіях, мінеральних маслах і паливі, в прісній і морській воді. При герметизації рухомих з’єднань, статі можуть витримувати тиск до 32 МПа і стаціонарний тиск до 50 МПа.

За ГОСТ РТИ цього виду поділяють на дві групи:

Для герметизації рухомих з’єднувальних деталей.

Для роботи в обох видах з’єднань.

У зв’язку з тим, що у виробництві гуми різних марок, кожен вид продукції має свої технічні характеристики і придатний для експлуатації у певних видах обладнання.

Гумові кільця і ущільнюючі манжети за конкурентними цінами

Наша компанія продає широкий спектр РТИ, затребуваних абсолютно на всіх виробництвах і вдома, підтримуючи їх постійну доступність в запасі. Для здійснення покупки достатньо зв’язатися з нами по телефону, після чого співробітники сформують замовлення якомога швидше. Завдяки багаторічної співпраці з провідними виробниками ущільнювальної продукції з України та інших країн ми можемо гарантувати продукцію високої якості, а також вигідні ціни на гумові кільця.

Придбати уплотнительные кольца можете без проблем, з високою увагою до Вашого замовлення і високою якістю обслуговування в нашому інтернет-магазині за попереднім замовленням, або в режимі реального часу.

Наш інтернет-магазин пропонує придбати гумові кільця, що відповідають ГОСТ. Гумові кільця, необхідні для герметизації за цінами від виробника.